06 25 30 14 39

Privacyverklaring

Wil je weten wat wij van je weten

Persoonsgegevens die wij verwerken

Overalzichtbaar.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@overalzichtbaar.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Overalzichtbaar.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Overalzichtbaar.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Overalzichtbaar.nl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Overalzichtbaar.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia - maximaal een jaar mits er geen klantrelatie is (ontstaan) of maximaal een jaar nadat de klantrelatie is beëindigd.
E-mail/telefoon - maximaal een jaar mits er geen klantrelatie is (ontstaan) of maximaal een jaar nadat de klantrelatie is beëindigd.
Delen van persoonsgegevens met derden

Wat doen we met je persoonlijke gegevens

Overalzichtbaar.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Overalzichtbaar.nl blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Het cookiegebruik van Overalzichtbaar.nl

Overalzichtbaar.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Overalzichtbaar.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@overalzichtbaar.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Overalzichtbaar.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Toch nog twijfels

Overalzichtbaar.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via word@overalzichtbaar.nl

Wij zijn gewoon

Cindy

  • Creatief            
  • Gezelligheidsdier            
  • Hoog originaliteitsgehalte        
  • Kikker- en sticker expert        
  • Zet jouw merk of werk in de markt    
  • Meedenker en omdenker        
  • Afspraak = afspraak                        
  • Durft anders te denken
  • Vormgever en Signmaker in 1

 

Pedro

  • Cindy’s rechterhand        
  • Expert zonwerende folie        
  • Alles wat jouw ogen zien, maken mijn handen    
  • Punctueel            
  • Grappenmaker            
  • Praat Zevenhuizens met me

 

Eddy

  • ZZP signmaker
  • Wrapspecialist
  • Betrouwbaar
  • Nauwkeurig
  • Waterpasplakker
  • Koffie met melk en suiker alsjeblieft

 

Jij

...OP DEZE PLEK!?

Ben jij een ervaren ZZP voertuigplakker?

Hou je van LOL en werken tegelijk?

Bel even met Cindy [0625301439].

Wij kijken nu al uit naar jou komst!

Ik, Cindy, ben eigenlijk de aansteker van dit alles. Al vanaf kleins af aan ben ik een grote stickerverzamelaar. Altijd bezig met hoe kan ik zo origineel mogelijk zijn. En waag het niet mij na te doen, want dan verzin ik gewoon weer wat anders, hoor! Bij ons is iedereen uniek en dat houden we graag zo. Een ontwerp voor een voertuigbelettering of carwrap blijft uiteraard exclusief voor degene waarvoor het gemaakt is.  Zo kun jij shinen met jouw autoreclame die niemand anders heeft!

 » Benieuwd naar het verhaal achter ons bedrijf? Lees hier verder  

Wij staan voor

Afspraak

= afspraak

Kwaliteit

boven alles

eerlijk

advies

enthousiast

een klus klaren

Statistieken

Ontelbaar veel
gave autobeletteringen
Ontelbaar veel
blije klanten
Ontelbaar veel
koppen koffie
Ontelbaar veel
rollen folie
Ontelbaar veel
omdraaiende hoofden

Ervaringen van onze klanten

Altijd blij en tevreden met de beplakking van Cindy en Pedro. Of het nu gaat om een creatief ontwerp, muurbeplakking of carwrapping, hier ben je aan het juiste adres!
- Bas van Beweegpuntbas

Koffie drinken en een vet plan bakken!

Vul het formulier in en word overal zichtbaar!

of mail ons op word@overalzichtbaar.nl


 ... zodat je niet alleen dat 'wow-effect krijgt maar ook zorgt voor 'huh, wat is dat dan, daar moet ik meer van weten'

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
Doe maar een bakkie met:





:
*:
*:
Ik wil graag overal zichtbaar zijn:







:

* verplicht veld

Plasweg 118
2742 KD Waddinxveen
06 25 30 14 39

word@overalzichtbaar.nl
 

 

© 2021 - 2022 Overal Zichtbaar | Realisatie: De Goudse Wolf