06 25 30 14 39

Veelgestelde vragen

Op deze veelgestelde vragen,
heb je alle antwoorden gelijk te pakken,
dan houden wij ons ondertussen bezig,
met ontwerpen en beplakken.

HOE MAAK IK MIJN BELETTERDE AUTO SCHOON?

Nadat we jouw voertuig hebben voorzien van een gave belettering, raden we je aan om het voertuig minimaal twee weken niet te wassen. Hè, wat jammer ;-). Daarna kun je ‘m het beste met de hand wassen. Tip: wij verkopen speciale reinigingssets. Het gebruik van een wasstraat raden wij af en is altijd op eigen risico.

WAT KOST EEN VOERTUIGBELETTERING/ CARWRAP?

Dat is lastig zo één-twee-drie te zeggen. Elk voertuig en elk ontwerp is namelijk uniek. Wij creëren op maat gemaakte ontwerpen, die we uitvoeren in verschillende folietoepassingen. Wil je een prijsindicatie? Bel ons, dan bespreken we samen jouw creatieve idee.

Kan ik zelf de stickers op de auto plakken?

Natuurlijk kan je dat zelf ook proberen. Wij hebben hiervoor een handig document gemaakt voor je. Hierin leggen we je de basis handelingen uit wat je kan helpen bubbelvrij te plakken. Succes! en mocht je toch wat hulp nodig hebben, dan weet je ons te vinden : )

 

HOELANG DUURT HET PROCES VAN ONTWERP TOT DE DEFINITIEVE BELLETERING?

Dit hangt af van verschillende factoren. Wij snappen als geen ander dat je jouw autobelettering zo snel mogelijk aan iedereen wil laten zien (en hen stikjaloers wil maken ;)). We zullen dan ook ons uiterste best doen. Gemiddeld kun je rekening houden met een tijdsduur van drie tot zes weken tussen ontwerp en uitvoering. 

HOEVEEL TIJD KOST HET AANBRENGEN VAN DE BELETTERING?

Laten we zeggen dat dit afhankelijk is van verschillende elementen, zoals de ondergrond en de temperatuur. Om je een idee te geven: een belettering op een vlakke ondergrond neemt bijvoorbeeld minder tijd in beslag dan eentje op een gebogen of onregelmatige ondergrond. Voor een carwrapping moet je rekening houden met twee tot drie dagen dat jouw auto bij ons staat. Geen zorgen, wij zullen goed voor ‘m zorgen :-).

WIE MAAKT HET ONTWERP VOOR DE BELETTERING?

Men noemt ons ook wel next level autobelettering ontwerpers. We ontwerpen met veel plezier een tof en opvallend ontwerp voor je. Heb je zelf al een ontwerp gefabriceerd? Lever deze dan bij ons aan. Vraag wel even naar onze (aanlever)specificaties.

KRIJG IK EEN ONTWERP VAN MIJN BELETTERING, ALVORENS IK BESTEL?

Jazeker, wij maken echt niets voordat je het ontwerp hebt goedgekeurd. Pas wanneer jij er een grote glimlach op je gezicht van krijgt en denkt: Yes, dit is precies wat ik wil, gaan wij aan de slag. Misschien leuk om te weten: tegenwoordig hebben we redelijk veel automodellen die we in 3D-weergave kunnen laten zien. Zo krijg je nog een beter beeld van hoe jouw toffe nieuwe auto eruit komt te zien.

HOE MOET IK MIJN ONTWERP VOOR DE BELETTERING AANLEVEREN?

Tof dat je een ontwerp hebt gemaakt! Wij werken met vectoren, ofwel lijntekeningen. Je kunt het bestand aanleveren in de volgende bestandsformaten: .PDF, .EPS en .AI. Heb je alleen een .JPG? Dan kunnen wij dit omzetten naar een lijntekening, afhankelijk van de kwaliteit van het aangeleverde bestand. Grote bestanden (boven 5MB) kun je het beste verzenden met We Transfer.

WAT IS GAATJESFOLIE?

Gaatjesfolie ja, ook wel one way vision folie genoemd. Zoals de naam al zegt laat deze folie maar in één richting zicht toe. Je hebt hierdoor geen of amper inkijk, maar kunt zelf wél naar buiten kijken. Perfect als je jouw (achteruit)ramen wilt beplakken met een ijzersterke reclameboodschap. Veilig en effectief!

IK WIL REFLECTERENDE BESTICKERING OP MIJN VOERTUIG. MAKEN JULLIE DAT OOK?

Leuk idee! Dat maken we zeker. Reflecterende folie wordt vooral gebruikt door onder andere de politie, brandweer en ambulances. Daarnaast worden reflecterende stickers aangebracht als lijn-, contour- of veiligheidsmarkering. Wij werken met de 3M Reflective-serie die is goedgekeurd volgens de Europese ECE104-norm. Dus je kunt gewoon gaan shinen met jouw reflecterende autoreclame :).

KUNNEN JULLIE DE BELETTERING OOK OP LOCATIE UITVOEREN?

Natuurlijk, wij voelen ons overal thuis :-). Wel is het belangrijk om te weten dat we veelal binnen plakken. 

MOET IK MIJN AUTO WASSEN VOORDAT IK ‘M BRENG VOOR DE BELETTERING?

Nu je het toch vraagt: héél graag! Echter adviseren wij het voertuig niet gepoetst (zonder waxlaag) aan te leveren. Deze laag moeten wij namelijk weer verwijderen in verband met de hechting van jouw belettering. Wanneer wij een baggerauto (lees: vieze, smerige) ontvangen moeten wij €65,- extra kosten in rekening brengen. Dat zou zonde zijn, toch?

ALS IK MIJN AUTO MET FULL-COLOR PRINTS LAAT BELETTEREN, HOE LANG BLIJFT DIE PRINT DAN MOOI?

Full-Color Prints worden voorzien van een UV-bestendig laminaat waardoor jouw Full-Color Print jarenlang mooi blijft.

MAKEN JULLIE DE STICKERS ZELF?

Ja, alle plotstickers maken wij geheel zelf. Voor alle Full-Color Prints werken wij samen met hele grote partijen die de meest geavanceerde apparaten hebben staan om de beste folie van dit moment te kunnen produceren.

KAN IK OOK ZELF STICKERS KLEVEN OP RAMEN OF MUREN?

Dit kun je in principe zelf doen, maar het vergt wel wat concentratie. Soms is een sticker bijvoorbeeld moeilijk egaal te kleven of blijven er luchtbelletjes onder de folie zitten. Check vooral even onze handleiding. Hierin leggen wij precies uit hoe je dit het beste doet. Maar je kunt het natuurlijk ook aan ons overlaten, dat is helemaal aan jou :-). 

BESCHADIGEN JULLIE DE AUTO NIET MET EEN MES?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wij zijn professionele signmakers die van wanten weten. Goed om in je achterhoofd te houden: er wordt heel veel zonder mes gesneden. Hiervoor gebruiken we knifeless tape. Veilig en 100% zonder beschadiging.

EN HOE ZIT DAT MET RECLAME OP HET DAK? KAN DAT OOK?

Jazeker! En weet je? Dat is juist heel slim om te doen! Bedenk maar eens hoeveel bekijks je hebt vanuit vrachtwagens en vanaf (hoge) gebouwen. Jouw autoreclame valt dan nóg beter op.

MAG IK MIJN RECLAMEVOERTUIG OVERAL PARKEREN?

Ja, dat mag zeker! Voor jouw belettende reclamevoertuig gelden namelijk dezelfde regels als voor alle andere voertuigen. Wil je écht opvallen? Zet je auto dan strategisch neer, bijvoorbeeld bij een braderie of druk winkelcentrum.

KAN IK OOK EEN FOTOSTICKER LATEN MAKEN EN PLAATSEN OP MIJN AUTO?

Dat is zeker mogelijk. Let er wel op dat de resolutie van de foto goed moet zijn. Zorg ervoor dat de foto minimaal 4-5 MB is. Dan is de kans groot dat wij ermee aan de slag kunnen. Bij een foto met een te late resolutie krijg je al snel het effect dat je de pixels kunt tellen. En geloof ons: dat wil je écht niet.

BESCHERMT DE FOLIE OOK MIJN AUTOLAK?

Ja, oppervlakkige krassen gaan niet door de folie heen. Dit geldt meestal ook voor lichte steenslag. Zware steenslag en beschadigingen zijn natuurlijk helaas tegen niets bestand.

HOE LANG GAAT EEN AUTOBELETTERING MEE?

Lang, zeg maar gerust héél lang. Onze beletteringen gaan met gemak vijf tot acht jaar mee. Dat wordt dus jarenlang genieten…

MIJN VOERTUIG VERANDERT VAN KLEUR DOOR DE VOERTUIGRECLAME. MOET IK HET OPNIEUW REGISTREREN?

Ja, volgens de wet moet je bij de RDW melden dat jouw auto van kleur is veranderd. Dit geldt niet voor bedrijfsauto’s. Wat betreft overige voertuigen, past de RDW de kleur van jouw voertuig aan op het kentekenbewijs. Gelukkig is deze aanpassing kosteloos. Check vooral even de website www.rdw.nl, dan ben je gelijk helemaal op de hoogte.

IS AUTOBELETTERING MAKKELIJK TE VERWIJDEREN ALS IK MIJN AUTO WIL VERKOPEN?

Jazeker, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt jouw autobelettering met behulp van een föhn weer gemakkelijk verwijderen. En is het nou lekker weer buiten? Dan kun je ook kiezen om het zonnetje het werk te laten doen. Dan is jouw belettering er zo vanaf :-).

ONTSTAAN ER SPOOKBEELDEN BIJ HET VERWIJDEREN VAN BELETTERING?

Ja, helaas wel. Wij gebruiken folies met een UV-block, waardoor zonlicht geen kans krijgt om door de folie heen te komen. Hierdoor kan de laklaag onder de folie niet verbleken. Op plaatsen waar geen belettering zit, kan dat dus wel gebeuren.

KAN DE POLITIE MIJ AANHOUDEN ALS IK TE VEEL OPVAL OP DE WEG?

Dat kan natuurlijk altijd, maar het fijne is: ze kunnen er geen boete voor uitschrijven ;-). Waarschijnlijk komen ze je complimentjes geven over jouw autobelettering. Jouw visitekaartje meegegeven en weer door!

HOE WEET IK OF OVERAL ZICHTBAAR DE JUISTE PARTIJ IS VOOR ONS?

Goede vraag, daar kom je maar op één manier achter ;-).

Hoe drink je je koffie het liefst? Dan maken we eerst even kennis. 

DOEN JULLIE OOK MEER DAN ALLEEN VOERTUIGRECLAME?

Ja, wij zijn niet voor één gat te vangen, hoor! ;-) Wij hebben verstand van alles wat met communicatie te maken heeft. Ons doel? Zorgen dat jij opvalt. Overal waar jij dat wilt. Heb je hulp nodig bij events of bij het inrichten van verschillende ruimtes? Of misschien bij het ontwerpen en creëren van (gevel)reclames? Geen probleem. Wij maken je als het ware Totaal Zichtbaar. En dat wil je, geloof ons.

STAAT JOUW VRAAG ER NIET TUSSEN?

Dan mag je ons wel even storen tussen het ontwerpen en beplakken door, hoor! Bel ons op 0625301439. We helpen je graag.

Wij zijn gewoon

Cindy

 • Creatief            
 • Gezelligheidsdier            
 • Hoog originaliteitsgehalte        
 • Kikker- en sticker expert        
 • Zet jouw merk of werk in de markt    
 • Meedenker en omdenker        
 • Afspraak = afspraak                        
 • Durft anders te denken
 • Vormgever en Signmaker in 1

 

Pedro

 • Cindy’s rechterhand        
 • Plakfolie expert        
 • Alles wat jouw ogen zien, maken mijn handen    
 • Punctueel            
 • Grappenmaker            
 • Praat Zevenhuizens met me

 

Eddy

 • ZZP signmaker
 • Wrapspecialist
 • Betrouwbaar
 • Nauwkeurig
 • Waterpasplakker
 • Koffie met melk en suiker alsjeblieft

 

Jij

...OP DEZE PLEK!?

Ben jij een ervaren ZZP voertuigplakker?

Hou je van LOL en werken tegelijk?

Bel even met Cindy [0625301439].

Wij kijken nu al uit naar jouw komst!

Ik, Cindy, ben eigenlijk de aansteker van dit alles. Al vanaf kleins af aan ben ik een grote stickerverzamelaar. Altijd bezig met hoe kan ik zo origineel mogelijk zijn. En waag het niet mij na te doen, want dan verzin ik gewoon weer wat anders, hoor! Bij ons is iedereen uniek en dat houden we graag zo. Een ontwerp voor een voertuigbelettering of carwrap blijft uiteraard exclusief voor degene waarvoor het gemaakt is.  Zo kun jij shinen met jouw autoreclame die niemand anders heeft!

 » Benieuwd naar het verhaal achter ons bedrijf? Lees hier verder  

Wij staan voor

Afspraak

= afspraak

Kwaliteit

boven alles

eerlijk

advies

enthousiast

een klus klaren

Statistieken

Ontelbaar veel
gave autobeletteringen
Ontelbaar veel
blije klanten
Ontelbaar veel
koppen koffie
Ontelbaar veel
rollen folie
Ontelbaar veel
omdraaiende hoofden

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn superblij met Cindy! Van onze simpele bussen heeft ze ware blikvangers weten te maken! Zo zijn niet alleen onze tuinen maar ook onze bussen ons visitekaartje geworden! 
- Dorieke van Buitenstyling

Koffie drinken en een vet plan bakken!

Vul het formulier in en word overal zichtbaar!

of mail ons op word@overalzichtbaar.nl


 ... zodat je niet alleen dat 'wow-effect krijgt maar ook zorgt voor 'huh, wat is dat dan, daar moet ik meer van weten'

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
Doe maar een bakkie met:

:
*:
*:
Ik wil graag overal zichtbaar zijn::

* verplicht veld

Plasweg 118
2742 KD Waddinxveen
06 25 30 14 39

word@overalzichtbaar.nl
 

 

© 2021 - 2024 Overal Zichtbaar | Realisatie: De Goudse Wolf