06 25 30 14 39

 

 

 

 

 

Plaatjes kijken

Dat doen we allemaal graag.

Hieronder zie je overzichtje van wat we zoal beletteren.

Geen object is ons te gek, geen ontwerp is ons te dol.

 

De grote vraag is: wat plakken we op jouw voertuig!

Bouwkeet wrapping
Lekker schaften in de schuur op wielen!

Voor J. van Dorp & zn mochten wij deze bouwkeet pimpen naar een wat mooier geheel. Kan je je voorstellen dat deze eerst helemaal wit was? Dit staat toch veel leuker in de natuur tijdens de werkzaamheden langs de weilanden :-)

-
Camper Wrapping
In stijl op reis

Een hele uitdagende opdracht van twee super enthousiaste mensen die graag anders dan anders willen zijn met hun nieuwe camper... Haal alsjeblieft zoveel mogelijk 'wit' weg... 

Jarenlang hadden wij onze 30 jaar oude camper gepimpt en helemaal naar onze eigen wens gemaakt. De droom om ooit een hele nieuwe camper te kopen hadden wij ook , alleen zijn die zo erg wit en niet persoonlijk. Onze wens kwam deze zomer uit en wij kochten een nieuwe camper. Al voor de levering hadden wij contact gezocht met Cindy en haar verteld van onze aanwinst maar dat wij deze zo echt niet wilde laten. Door wat voorbeelden en ideeën te delen probeerde wij duidelijk te maken wat wij wilde, zo min mogelijk wit. Er werden een aantal ontwerpen gemaakt, idee en kleurstellingen die wij hadden aangedragen maar toch was dat het niet helemaal. Er werd een afspraak gemaakt bij Cindy op kantoor, dat werd een knaller. In de tussentijd had Cindy een compleet andere weg ingeslagen en die was raak. Wij liepen de trap op naar haar kantoor en ja hoor daar stond hij dan in het scherm. Wauwwwww, dit moest hem worden. Zo knap dat Cindy exact kon vertalen wat er in ons hoofd rond ging. Inmiddels hebben wij de eerste reisjes al mogen maken en een ding is zeker, ongezien op pad zit er niet meer in.

Super blij met het resultaat!!!  Bedankt Cindy om ons huis op wielen persoonlijk te maken.

-
Autobelettering op maat
Ambacht en vakmanschap uitgebeeld met een graphic

Stef wilde een subtiele belettering. Na een aantal ontwerp sessies is het toch een iets opvallendere verschijning geworden. Het logo en de houtnerf geheel gesneden uit een matte folie om het contrast te verhogen met de zilvere metallic lak. Een tijdrovende klus, maar het resultaat is super geworden!

-
Opel Rocks e carwrap
Horrenstunter promotieauto
Uhh.... Opel Rocks E brommobiel

Deze miniauto lijkt heel simpel te plakken, maar niets is minder waar. Omdat deze 'opel rocks e' geen gespoten delen bezit is dit een behoorlijke uitdaging. Na wat getest te hebben met verschillende folies (sommige rollen er zelfs zo weer vanaf) is dit het resultaat geworden. Een mega vette promotie bolide welke uniek is gewrapped. Bas en Denise zullen tintelende vingers krijgen van het bloed wat naar beneden zakt tijdens het zwaaien ;-)

Heel veel plezier met deze fantastische  'opel rocks e wrapping'

 

Cindy heeft onlangs voor ons bedrijf, Horrenstunter, een geweldige promotieauto gecreëerd door onze Opel Rocks E brommobiel te wrappen. Als trotse eigenaar van deze unieke 'bolide', kan ik niet anders dan mijn bewondering uitspreken voor Cindy's vakmanschap en creativiteit.

De Opel Rocks E wrappen bleek een uitdaging te zijn, maar Cindy heeft met veel geduld en doorzettingsvermogen de perfecte folie gevonden die niet alleen blijft zitten, maar ook onze bedrijfskleuren prachtig laat uitkomen. Het eindresultaat is een opvallende, stoere promotieauto die overal de aandacht trekt en ons merk op de kaart zet. We zijn ervan overtuigd dat deze fantastische Opel Rocks E wrap bijdraagt aan de zichtbaarheid en naamsbekendheid van Horrenstunter.

Cindy, nogmaals hartelijk bedankt voor je geweldige werk en het creëren van deze ultieme promotietool voor ons bedrijf. We zullen zeker weer bij je aankloppen voor toekomstige projecten en bevelen je van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een professionele en creatieve Opel Rocks E wrapping specialist.

 

Bas vd Ploeg

-
Olive Oil Company
De kwaliteit van het product druipt ervan af!

Ruth klopte bij ons aan via een bestaande klant. Cindy maak jij wat opvallends voor me ajb.... Na diverse opzetjes (en meteen verder meegedacht met de huisstijl voor verdere reclamedoeleinden) is dit een mega vet resultaat geworden. Zelfs de olijfolie drops liggen op het dak!

‘Wat een (h)eerlijke, geoliede samenwerking! 
Fijn, als iemand aan een half woord genoeg heeft. Ik heb Cindy de vrije hand gegeven in het ontwerp en kijk eens wat een plaatje! Dik tevreden.’

Ruth van den Berg

 

-
Palsgraaf Groen Tuinaanleg Gouda
Subtiel, duidelijke bedrijfsbus beplakking

Voor Stefan geen poespas belettering. Gewoon mooi, subtiel en duidelijk. Dé hovenier en tuinaanleg in Gouda is nu ook overal zichtbaar.

-
Linde Interieur Nieuwerkerk a/d IJssel
Niet 1 maar 3 bedrijfsbussen beplakt

Ping! er is een contactformulier ingevuld :)  Na het scannen van de qr code op mijn bus was dat zo gepiept. Het werkt dus, haha.

Alex en Erik wilde ook zichtbaar worden en zochten een vormgever / signmaker in 1.

Na een aantal voorstellen waren we er snel uit. Zie hier het resultaat. Met hun 3 bussen rijden ze nu super opvallend door Gemeente zuidplas en omstreken om de mooiste raam- en vloerdecoratie te monteren.

-
Verkeersacademie Christian
De leukste rijlessen in Rotterdam en omstreken

Ik haalde mijn zoon op bij zijn maatje. De overbuurman sprak mij aan vanwege onze gave bestelbusbeplakking. Mag ik ajb je kaartje mevrouw... Na een aantal metingen en brainstormsessies hebben wij zijn huidige belettering van de auo's die al rondrijden nagemaakt.

Meteen zijn huisstijl aangepakt om de vormgeving van zijn auto door te voeren in alle andere uttingen om meer herkenbaarheid te creëren dan hij al heeft : ) 

Een nieuwe, leuke en tevreden klant erbij! Klant blij, wij blij.

Ik ben dik tevreden met je Cindy

Blij dat ik je tegen kwam

Fahruddin

-
AZORPLANT
belettering/wrap

Kwekerij AzorPlant uit Waddinxveen kweekt met liefde en zorg diverse Salix, klimplanten en kleinfruit. Het probleem was alleen hoe laten wij de buitenwereld zien 'wie zijn wij' en 'wat doen wij' ? Na een aanbeveling van een klant, zijn wij met wat meer haast dan anders aan de slag gegaan. Van logo, huisstijl, briefpapier, visitekaartje, plantenlabels, pandbelettering, bewegwijzering, website ontwikkeling tot deze opvallende auitobelettering wrap zijn wij er goed in geslaagd iets neer te zetten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Meneer Azor wilde dat hij ons 10 jaar eerder ontmoet had : )  Lekker makkelijk alles onder 1 dak bij graficin / overalzichtbaar.

-
eVerbinding carwrap
Opvallend paars
Deze zwarte tesla is volledig gewrapped met een mat paarse en glans zwarte folie. Ideaal om je auto onder de folie tiptop in orde te houden.  Subtiel de bedrijfsnaam weergegeven in een matte zilver folie. Lekker strak en een zeer opvallende verschijning op de weg! Marcel en Daphne lachen zich rot om alle verbaasde omgedraaide hoofden ; )
-
Opa Freek
Openhaardhout / regentonnen en dompelvaten

Opa heeft een extra aanhanger aangeschaft. Deze is gratis te leen om je haardhout en regentonnen te vervoeren. Kan jij m ff plakken cin, alleen nu met dompelvaten!

We maakten eerst een opzetje en plakten de aanhanger op alle 5 de zijden. Even afkitten en rijden maar....

-
overalzichtbaar.nl
bedrijfsbus
Onze eigen trots! Heb jij m al zien rijden?
-
Wordt dit jouw nieuwe carwrap?
Claim dit idee snel!
Een ludiek bedrijfsbusontwerp! Opvallen, dat doet het zeker. Wil jij dat iedereen hierover praat die jouw bedrijf zo op de weg hebben zien rijden? .....

..... druk dan snel op onderstaande knop en vraag het meteen aan!

neem nu contact op

-
Bootsticker
Boven de waterlijn
Deze leuke sloep stond nog op de trailer voordat hij te water gelaten werd. Zo konden we deze belettering nog prima bevestigen. Duidelijk zichtbaar op het water : )
-
Floorcraft
vloeren
Paul wilde zijn bedrijfsnaam veranderen. Cindy jij kan toch ook logo's maken? Yes! Wij begonnen met de opzet van de huisstijl, voerden diverse reclame uitingen uit en plakten zijn bus in dezelfde vormgeving.
-
TwinTric
Zonnespecialist
De mannen kregen een nieuwe bus en wilden hun huidige belettering handhaven. Wij maakten de vormgeving na en zo rijden de twins weer hetzelfde, maar super herkenbaar rond in Waddinxveen en omstreken. Heb je zelf al een voertuigbelettering uitstraling? Geen probleem dus!
-
Groene Hart Ziekenhuis
Terreinauto
De stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis heeft door middel van donaties van Bedrijfsvrienden een electrische auto aan kunnen schaffen. Zo kunnen ze mensen die wat slecht ter been zijn makkelijk van de parkeergarage naar de hoofdingang te verplaatsen. En wij maakten daarvoor een subtiele vormgeving en beletterde dit handige voertuig.
-
Coat-It
Gietvloeren specialist
Andre had 2 bussen te beletteren. 2 totaal verschillende bussen eigenlijk. Een ford (uit ons eerdere bericht hierboven) en een Opel. Na diverse voorstellen gepresenteerd te hebben, vond Andre voorstel 1 en David voorstel 2 de beste. Tja... wat nu? Dan maken we ze toch allebei, maar wel zo dat ze samen herkenbaar zijn! 2 blije mannen, wat willen we nog meer, haha.
-
Bloemenboetiek Florida
De bloemist in Den Haag

Astrid en John waren door een klant van ons getipt. Ze kwamen er met een ander beletteringbedrijf niet uit. Kan jij ons helpen Cindy?

Aangezien er geen logo was om als basis mee te werken, pakten we dat ook meteen maar aan om zo een duidelijke huisstijl neer te zetten. 

-
Electroprofs
Aanhangerbelettering
Cin, ik wil een gave sticker op mijn aanhanger. Ok Pat, dat gaan we regelen : )  Gaaf geworden he!  Alle zijden zijn volledig beplakt met een fullcolour bedrukking, op maat gemaakt. Nu de auto nog, zodat we er mooi setje van kunnen maken.
-
Lego Auto
Autobelettering met een knipoog!
Martine van Brickking wilde geen standaard autobelettering! Kijk, dat vinden wij een mega gave uitdaging! We fotografeerden wat lego items en gingen snel aan de slag. Het resultaat heeft heel wat leuke reacties veroorzaakt. Dit is een perfect voorbeeld van mega opvallend zijn. Overalzichtbaar dus.
-
CapeCruising4kids
Samen (st)Rijden voor de zieke kinderen in het GHZ

Zevenduizend kilometer door sneeuw en ijs. In acht dagen naar de Noordkaap… In 2022 rijden zij opnieuw de prachtige en uitdagende rally Navigate North om geld in te zamelen voor de zieke kinderen in het Groene Hart Ziekenhuis. Wij sponsorden deze beletterde Landrover en voerden diverse reclame uitingen uit rond deze actie.

-
Dierenwinkel Moordrecht
Alles voor uw huisdier!
Kevin heeft een grote passie, zijn 2 honden! Deze moeten verwerkt worden in een gave autobelettering voor zijn winkel. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels rijdt er ook een caddy rond met dezelfde vormgeving. Vanwege de dubbele cabine, is het raam voorzien van geperforeerde folie. Zo kunnen de kids achterin ook makkelijk naar buiten kijken : )
-
Clarus schoonmaak
Glashelder!
Een fris en duidelijke vormgeving voor een glashelder schoonmaakbedrijf! Aan de ene zijde uitgevoerd in een grote druppel welke inmiddels een herkenbaar item is in Rotterdam en omstreken. Aan de andere zijde uitgevoerd met het complete logo. 
-
Formule Tim
Een coole aanhanger voor een kart talent
Wij hebben het jonge karttalent Tim van Elleswijk geholpen met de belettering van zijn aanhanger. Zo kunnen alle spullen goed vervoerd worden... Enne... Het is duidelijk nu van wie die aanhanger is ; ) daar is geen discussie meer over mogelijk. Alles uitgevoerd in fullcolour folie. Van ontwerp tot uitvoering.
-
Almei Tours
Van A naar Beter

Groot, groter..... Deze bus lijkt best klein, maar als je ernaast staat is het een mega voertuig. Wij beletterden deze nieuwe bus met 3 soorten folie.

1 Onewayvision fullcolour folie voor de ramen. Dit is een geperforeerde folie zodat je van binnen nog gewoon naar buiten kan kijken, maar van buiten nauwelijks naar binnen.

2 Onder de folie op de ramen een aansluitende fulcolour bedrukking uitgevoerd in een vervormbare folie

3 Het logo uitgevoerd in een fullcolur bedrukte folie gecontourd gesneden.

Aan 1 zijde een waterpolo uitvoering. aan de andere zijde een voetbal uitvoering en op de achterzijde een gecombineerde vormgeving.

Een hele gave opdracht met trots vormgegeven en uitgevoerd!

 

-
Gouds Kaashuis
De kaasspecialist van gouda en omstreken

Weer een tof project afgerond! De borrel en kaas specialist van Gouda rijdt nu ook overal zichtbaar rond. Voertuigreclame is het mooiste wat er is!

-
Viergang Foods
Bezorgscooter

Remco zette zijn nieuwe bezorgscooter neer en zei “maak er maar wat van Cin”.  Heel fijn dat de klant erop vertrouwt dat het wel goedkomt bij overalzichtbaar.nl . Alle luch- en dinermenu’s opvallend snel en lekker thuisbezorgd : )

 

En natuurlijk de huisstijl doorgezet om zo meer herkenbaarheid te creëren. Dat is waar we goed in zijn.

-
Crossfit Wayward
Sporten in gouda
Ons vak is zo leuk! Waar wij goed in zijn? Unieke voertuigen wrappen in een oogverblind opvallend object. Deze bakfiets moest er ook aan geloven. Klant tevreden, wij ook tevreden : )
-
BN Installatietechniek
Elektricien in Zuidplas

Bas wilde eigenlijk ‘gewoon een belettering’. Na wat simpele voorstellen, zijn wij toch ook wat eigenwijs geweest en lieten hem een uitgebreidere uitvoering zien. En hoe gaaf is het, dat Bas ook deze uitvoering kiest!  :)

Van een eenvoudige Caddy een vette opvallende bak gemaakt!

-
LUUK JANSSEN
STRAAT en TUINAANLEG
Voor Luuk is een startend ondernemer waar wij eerst de huisstijl voor gemaakt hebben. Al snel stond hij weer voor de deur omdat hij een kiepaanhanger aangeschaft had. Hier moet natuurlijk ook zijn huisstijl in verwerkt worden. Zo gezegd, zo gedaan! En deze aanhanger zullen ze nu minder snel jatten hoor : )
-
Coat it
VLOEREN
De mensen van Coait-it zaten wat met hun handen in het haar omdat er verschillende beletteraars met standaard ontwerpen aan kwamen. Deze waren niet naar wens en toen klopten ze bij CIndy aan. Tada! wat een mega gave bussen zijn het geworden en wat een fijne mensen om mee samen gewerkt te hebben.
Wat een fijn en leuk bedrijf, Cindy denk heel erg met je mee en komt met verassende ideeen en ontwerpen. Onze bussen zijn volledig gewrapped met een waanzinnig opvallend ontwerp.
- Andre van Coat it
Buitenstyling
Eigentijdse tuinen
Na een belletje van Dorieke (die was getipt door mijn webdesigner) zijn wij snel aan de slag gegaan met het ontwerpen van deze fantastische bus. Een bijna volledige fullcolour wrap!
Wij zijn superblij met Cindy! Van onze simpele bussen heeft ze ware blikvangers weten te maken! Zo zijn niet alleen onze tuinen maar ook onze bussen ons visitekaartje geworden!
- Dorieke van Buitenstyling

Wij zijn gewoon

Cindy

 • Creatief            
 • Gezelligheidsdier            
 • Hoog originaliteitsgehalte        
 • Kikker- en sticker expert        
 • Zet jouw merk of werk in de markt    
 • Meedenker en omdenker        
 • Afspraak = afspraak                        
 • Durft anders te denken
 • Vormgever en Signmaker in 1

 

Pedro

 • Cindy’s rechterhand        
 • Plakfolie expert        
 • Alles wat jouw ogen zien, maken mijn handen    
 • Punctueel            
 • Grappenmaker            
 • Praat Zevenhuizens met me

 

Eddy

 • ZZP signmaker
 • Wrapspecialist
 • Betrouwbaar
 • Nauwkeurig
 • Waterpasplakker
 • Koffie met melk en suiker alsjeblieft

 

Jij

...OP DEZE PLEK!?

Ben jij een ervaren ZZP voertuigplakker?

Hou je van LOL en werken tegelijk?

Bel even met Cindy [0625301439].

Wij kijken nu al uit naar jouw komst!

Ik, Cindy, ben eigenlijk de aansteker van dit alles. Al vanaf kleins af aan ben ik een grote stickerverzamelaar. Altijd bezig met hoe kan ik zo origineel mogelijk zijn. En waag het niet mij na te doen, want dan verzin ik gewoon weer wat anders, hoor! Bij ons is iedereen uniek en dat houden we graag zo. Een ontwerp voor een voertuigbelettering of carwrap blijft uiteraard exclusief voor degene waarvoor het gemaakt is.  Zo kun jij shinen met jouw autoreclame die niemand anders heeft!

 » Benieuwd naar het verhaal achter ons bedrijf? Lees hier verder  

Wij staan voor

Afspraak

= afspraak

Kwaliteit

boven alles

eerlijk

advies

enthousiast

een klus klaren

Statistieken

Ontelbaar veel
gave autobeletteringen
Ontelbaar veel
blije klanten
Ontelbaar veel
koppen koffie
Ontelbaar veel
rollen folie
Ontelbaar veel
omdraaiende hoofden

Ervaringen van onze klanten

Altijd blij en tevreden met de beplakking van Cindy en Pedro. Of het nu gaat om een creatief ontwerp, muurbeplakking of carwrapping, hier ben je aan het juiste adres!
- Bas van Beweegpuntbas

Koffie drinken en een vet plan bakken!

Vul het formulier in en word overal zichtbaar!

of mail ons op word@overalzichtbaar.nl


 ... zodat je niet alleen dat 'wow-effect krijgt maar ook zorgt voor 'huh, wat is dat dan, daar moet ik meer van weten'

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
Doe maar een bakkie met:

:
*:
*:
Ik wil graag overal zichtbaar zijn::

* verplicht veld

Plasweg 118
2742 KD Waddinxveen
06 25 30 14 39

word@overalzichtbaar.nl
 

 

© 2021 - 2024 Overal Zichtbaar | Realisatie: De Goudse Wolf